Al XXIII-lea
Simpozion Național de Nutriție Clinică și Metabolism
cu participare internațională
9-11 noiembrie 2023
Parteneri

Fresenius Kabi

PARTENER ROSPEN

Fresenius Kabi România face parte din compania farmaceutică multinaţională Fresenius Kabi, specializată în productia şi comercializarea unor medicamente şi tehnologii vitale, respectiv soluții pentru nutriție clinică, soluții perfuzabile, dispozitive medicale și soluții pentru transfuzii. Medicamentele şi serviciile noastre sunt utilizate, în special, în tratamentul pacienţilor critici şi cronici.

În domeniul nutriției clinice, Fresenius Kabi este una dintre puținele companii din întreaga lume care oferă produse pentru nutriția parenterală (administrată intravenos) și nutriția enterală (administrată sub formă de soluții orale de alimentație sau administrate pe sondă pe calea tractului gastrointestinal), precum și pompele de nutriție și consumabilele necesare pentru administrare.

Visit website

Viatris

AUR

Întreaga activitate a companiei Viatris în Romȃnia are ca scop susţinerea oamenilor pentru a trăi mai sănătos în fiecare etapă a vieţii lor. Utilizăm toate capacităţile noastre de producţie şi de comercializare la cele mai înalte standarde pentru a face disponibile medicamente de calitate pacienţilor acolo unde au nevoie, atunci cȃnd au nevoie.

The entire activity of the Viatris company in Romania aims to support people to live healthier in every stage of their lives. We use all our manufacturing and marketing capabilities to the highest standards to provide quality medicines available to patients where they need it, when they need it.

Visit website

Nutricia

ARGINT

Încă de la înființarea sa din 1896 în Olanda, Nutricia s-a angajat în cercetarea de pionierat în domeniul nutriției specializate, transformând prin inovațiile sale milioane de vieți în întreaga lume. Soluțiile din gama Nutricia Nutrison, împreună cu pompele și sondele Flocare, reprezintă rezultatul a 60 de ani experiență în nutriția enterală, fiind adaptate nevoilor pacienților din arii terapeutice diverse, precum A.T.I., neurologie, chirurgie ORL, reabilitare medicală și oncologie. Conținând un amestec de 4 tipuri de proteine din surse vegetale și animale cu un profil de aminoacizi optim, soluțiile enterale Nutricia sunt conforme cu cele mai noi recomandări și ghiduri terapeutice în domeniu. Pentru mai multe informații, vizitați nutricia-med.ro și nutricia.com.

Visit website

Pfizer

ARGINT

Sante International S.A.

ARGINT

Firma SANTE INTERNATIONAL S.A. este prezenta pe piata romaneasca din anul 1992, iar in anul 2000 Sistemul Managementului Calitatii a fost certificat de catre DQS- Germania conform SR EN ISO 9002, in prezent fiind recertificati ISO 9001/2015.

Sante International S.A. are ca obiect de activitate comercializarea de aparatura medicala si consumabile.

Visit website

Vifor

ARGINT

CSL Vifor este un partener global de alegere pentru produse farmaceutice și terapii inovatoare, un lider în terapii pentru deficitul de fier și in nefrologie. Suntem specializați în parteneriate strategice globale, licențe și dezvoltare, fabricare și comercializare de produse farmaceutice pentru îngrijirea medicală de precizie, cu scopul de a ajuta pacienții din întreaga lume să ducă o viață mai bună și mai sănătoasă. Cu sediul central în St. Gallen, Elveția, CSL Vifor include și compania mixtă Vifor Fresenius Medical Care Renal Pharma (și Fresenius Medical Care).

Pentru mai multe informaţii despre CSL Vifor şi Vifor Pharma Romania vă invităm să vizitaţi www.cslvifor.com și www.cslvifor.ro.

Visit website

GE HealthCare

ARGINT

GE HealthCare investește de peste un secol în cercetarea și dezvoltarea de tehnologii inovatoare în domeniul medical pentru a oferi soluții clinice care răspund la cerințele actuale și la nevoile personalului medical și a pacienților. Costurile medicale în continuă creștere, numărul mare de pacienți în stare critică împreună cu modificările sociale, politice, de mediu și economice aduc sistemul sanitar permanent în atenția autorităților publice. Astfel, GE HealthCare a dezvoltat o nouă gamă de echipamente inovatoare: ventilatoare, monitoare și aparate de anestezie. Cu aceste tehnologii, GE HealthCare sprijină nevoile personalului medical din secțiile de anestezie și terapie intensivă, atât pe cele clinice, cât și pe cele financiare.

GE HealthCare has been driving clinical innovations for more than a century to meet the challenges and the demands of the clinicians, hospital administrators and patients. Escalating medical costs and more acute patients combined with social, political, environmental and economic concerns have put healthcare squarely in the spotlight. Therefore, GE HealthCare has taken the next leap forward, with a new era of brilliant machines from ventilators, monitors to anesthesia machines. With the GE HealthCare equipment, you’re planning for the future while protecting your investment.

Visit website

Takeda

ARGINT

Takeda este o companie bio-farmaceutică globală axată pe cercetare & dezvoltare, care s-a angajat să aducă o sănătate mai bună și un viitor mai luminos persoanelor din întreaga lume. Pasiunea noastră și urmărirea unor tratamente care pot schimba viața pentru pacienți sunt profund înrădăcinate în peste 230 de ani de istorie marcantă în Japonia.

Suntem prezenți în aproximativ 80 de țări, cu poziții de frunte în Japonia și, S.U.A., respectiv a treia și prima piață farmaceutică din lume. Vom furniza medicamente foarte inovatoare și îngrijire transformatoare pentru mai mulți oameni la nivel global.

Visit website

Prisum International Trading SRL

ARGINT

Compania Prisum a fost înființată în anul 1994 având ca obiect principal de activitate comerțul cu ridicata a medicamentelor și produselor farmaceutice, fiind importator și distribuitor al produselor Himalaya, Vitabiotics și Bio-Kult. În anul 2005, compania Prisum a înființat o nouă divizie dedicată susținerii gamei de produse CSL Behring pe piața din România. CSL Behring este lider global în industria bioterapiilor pe bază de plasmă umană, fiind specializat în imunologie, hematologie și alte boli rare. În portofoliul companiei regăsim Albumina umană, Fibrinogen uman, Inhibitor uman de esterază C1, Factori de coagulare și Imunoglobulină umană tetanică.

Prisum company was established in 1994 with the main object of activity the wholesale of medicines and pharmaceuticals, being importer and distributor of Himalaya, Vitabiotics and Bio-Kult products. In 2005, Prisum set up a new division dedicated to supporting CSL Behring product range on the Romanian market. CSL Behring is a global leader in plasma biotherapy industry specialized in immunology, hematology and other rare diseases. In the company’s portofolio, we find Human Albumin, Human fibrinogen concentrate, Human C1 Esterase inhibitor, Human coagulation Factors and Human tetanus immunoglobulin.

Visit website

Tehno Electro Medical Company

ARGINT

TEMCO este activă pe întreg teritoriul României și joacă un rol de pioner pentru tehnologii medicale importante, cum ar fi: prima Laparoscopie (1992), Echo-endoscopie (1996), Fibroscan (2006), simulatoare medicale Simbionix (2010), sistem Cellvizio (2011). Compania are produse pentru majoritatea specialităților medicale.

TEMCO is active all over Romanian territory and playing a role of pionner for important medical technologies, like: first Laparoscopy (1992), Echo-Endoscopy (1996), Fibroscan (2006), medical simulators Simbionix (2010), Cellvizio system (2011). The company have products for most of the medical specialities.

Visit website

Prime Healthcare

BRONZ

PRIME HEALTHCARE este o companie distribuitoare la nivel național, care importă şi distribuie produse specializate pentru A.T.I. din următoarele domenii: intubație dificilă şi managementul căilor respiratorii, POCT pentru teste sepsis şi conexe, prevenirea VAP, sisteme de ventilare şi CPAP, produse de recuperare şi de îngrijire pacient, monitorizarea pacientului, produse pentru anestezie.

Grazy Price Medical

BRONZ

Grazy Price Medical a fost înființată în anul 1994. Activitatea noastră principală este importul și distribuția de consumabile medicale și echipamente medicale.

Echipa are 10 colegi, dispunem de facilități logistice si de și o rețea de distribuție care acoperă spitale de stat si clinici private.

Scopul nostru principal este de a furniza pe piața românească produse de înaltă calitate pentru diverse domenii medicale, cum ar fi: anestezie și terapie intensiva, săli de urgență, săli de operație și îngrijirea pacienților. Suntem reprezentanți în România pentru producători de top precum: Codan PvB Germania, Aries Biomedical Devices Italia, Pharma Systems Suedia, Intra Special Catheters Germania.

Visit website

Octapharma

BRONZ

Octapharma is global healthcare company and the largest privately owned and independent plasma fractionator in the world.

We develop and produce medicines based on human proteins from human cell lines and human plasma, sourced from our own plasma donation centres and other external sources.

Our medicines help people in 118 countries around the world. We have six manufacturing sites in Europe and North America. We focus on three therapeutic areas: haematology, immunotherapy and critical care.

Our products within critical care portfolio are key elements in restoring the depleted factors needed for effective haemostasis in patients with active bleeding

Visit website

Eximia Medical

BRONZ

Reprezentant în România al companiilor LivaNova, Fisher & Paykel și Terumo, Eximia Medical este o companie dinamică axată pe livrarea de produse și terapii care schimbă viața pacienților în domeniul cardiovascular, terapie intensivă, cardiologie intervențională, radiologie intervențională și neurologie.

Visit website

Tehnoplus Medical

BRONZ

Tehnoplus Medical oferă soluții complete şi inovatoare pentru departamente de anestezie și terapie intesivă, unități de primiri urgențe, zone critice, stații centrale de sterilizare și IT Medical.

Misiunea noastră este aceea de a contribui la îmbunătățirea serviciilor medicale din România prin furnizarea de servici și produse de înaltă calitate, precum și prin asigurarea suportului calificat pentru servicii post-vânzare.

Ne dorim să devenim partenerul ideal al spitalelor publice și private pentru atingerea unui obiectiv comun – Calitatea pentru viață.

Profesionalismul echipei noastre, precum și calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim, contribuie la creșterea fiabilității și a satisfacției clienților și, implicit, la îmbunătățirea sănătății oamenilor.

Visit website

MDW Medical

BRONZ

MDW MEDICAL SRL este o companie care activeaza in domeniul medical de peste un deceniu, avand ca principal scop imbunatatirea calitatii serviciilor si produselor din acest domeniu, in tara noastra.

Experienta de peste 20 de ani, pe piata medicala, in diferite specialitati, a celor implicati in promovarea si vanzarea produselor noastre, ne-a ajutat sa cream valoare pentru clientii, angajatii și actionarii nostri, consolidand totodata puterea de castig a companiei. Ne-am angajat sa functionam durabil si sa abordam responsabilitatile noastre sociale si etice, avand ca parteneri de afaceri doar companii de top.

Angajatii cu pasiune pentru inovatie se bucura de oportunitati excelente de dezvoltare la MDW MEDICAL.

Toate acestea ne ofera garantia pentru a ne indeplini scopul: “profesionalism si calitate”.

Draeger

BRONZ

În calitate de „Specialiști în domeniul îngrijirii acute”, ne-am asumat angajamentul să vă sprijinim în îmbunătățirea rezultatelor clinice, să vă gestionați mai bine costurile, să optimizați experiența pacienților și să asigurați satisfacția personalului. De aceea, de peste 125 de ani, suntem pasionați de dezvoltarea de tehnologii, produse, conținut educațional și servicii pentru îngrijirea acută, care vă pot sprijini să vă atingeți obiectivele.

Intelegem ca va confruntati cu o varietate de provocari zilnice in ingrijirea acuta, blocul operator si in terapia intensiva, de aceea ne propunem sa ajutam si sa oferim produse si servicii care contribuie la imbunatatirea constanta.

Conectarea tehnologiilor medicale va revoluționa îngrijirea, prin atenuarea riscurilor ce apar în ciclul de viață al produselor și reunirea datelor pacienților și ale dispozitivelor de tratament și monitorizare, oferindu-vă astfel o perspectivă mai bună asupra unui proces decizional mai informat. Tehnologiile interconectate susțin un mediu silentios, cu un nivel redus de stres, care este benefic pentru vindecare și pentru confortul pacienților.

La Dräger, nu doar dezvoltam aparate medicale și soluții, ci le si fabricăm și vă oferim servicii rapide și eficiente, precum și cursuri de instruire conduse de experți, pentru a ne asigura ca puteți folosi întotdeauna produsele la potențialul lor, maximizând astfel și durata de funcționare a echipamentelor.

Visit website

EWOPHARMA ROMÂNIA SRL

BRONZ

Ewopharma România SRL, fondată 1959 în Schaffhausen Elveția, reunește în portofoliul său produse ale unor companii farmaceutice de top: Biogen (SUA), Bracco Imaging (Italia), Dr. Falk (Germania), Hennig (Germania), Pharmacosmos (Danemarca), Tilman, Zeller, Stallergenes (Franța), Grindex, Otzuka, BioGaia (Suedia) dar și produse proprii precum Isoprinosine și gama de dermato-cosmetice Revalid. În prezent Ewopharma este prezent în 20 ţări din Europa Centrală și de Est, având 362 angajaţi. Pentru mai multe informații: https://www.ewopharma.ro/despre-ewopharma/viziune-misiune/

Visit website

Smart Medical Solutions

BRONZ

Solutii unice pentru ingrijirea pacientului critic.

Managementul Tintit al Temperaturii prin metoda endovasculara (IVTM) - cea mai precisa si mai rapida metoda de management al temperaturii centrale.

Fara frisoane, fara escare.
Totul cu un cateter tip CVC.
Producator: ZOLL

CytoSorb - unicul adsorbant cu indicatii in adsorbtia de mediatori inflamatori, PAMPs si DAMPs, bilirubina, mioglobina, ticagrelor etc.

Compatibil cu orice tip de pompa de sange (ECMO, CRRT, CEC, HP).

OMNI - o singura platforma pentru toate terapiile continue: CRRT, TPE, CO2 removal, CytoSorb.

Visit website

Cardiotech

BRONZ

Cardiotech SRL este o companie de distribuție orientată clinic spre tehnologii medicale avansate destinate tratamentului bolilor cardiovasculare și gestionarii pacienților critici. Compania este reprezentantul exclusiv în România pentru Edwards Lifesciences, liderul global în inovația medicală axată pe pacient pentru bolile structurale de inimă și monitorizarea pacientului critic, precum și pentru Philips - Image Guided Therapy Devices și pentru Getinge - Extra Corporeal Life Support și Vascular Grafts.

Scopul nostru este de a identifica, promova și oferi tehnologii și terapii medicale inovatoare și dovedite clinic care permit clienților noștri să ofere tratament și îngrijire de cea mai bună calitate pentru pacienții lor.

Lucrăm în parteneriat cu producători de renume mondial oferind sprijin clienților noștri pentru a stăpâni cele mai avansate proceduri și terapii medicale care au un impact major în tratamentul de succes, creșterea calității vieții și supraviețuirea pe termen lung a pacienților lor.

Visit website

Medist

BRONZ

Medist Imaging face parte din grupul firmelor MEDIST alături de Medist Life Science și de Medist Solutions, cunoscut pe piața furnizorilor de echipamente medicale din România încă din 1994.

Este o companie dedicată susținerii sectorului imagistic și de Point of Care din România, atât uman, cât și veterinar, prin furnizarea de echipamente specializate de la cei mai importanți producători din lume.

Oferim consultanță pentru implementarea unor proiecte complexe, integrate, de la gândirea soluțiilor potrivite nevoilor, amenajarea optimă a spațiilor, instalarea echipamentelor din portofoliu, pâna la instruirea specializată, atât tehnică, cât și clinică, a personalului medical.

Parteneri: GE HealthCare - USA; STRYKER - USA; ZOLL Medical Corporation - USA; ATMOS MedizinTehnick - Germania; Schiller - Elvetia, Masimo - USA, Becton Dickinson - USA; Biegler - Austria; SLE - UK.

Visit website

Dutchmed

EXPOZANT

Mindray

EXPOZANT

Brandcom

EXPOZANT

Brandcom SRL este o companie medicala romaneasca, activa in piata medicala din Romania incepand cu anul 2011.

Domenii principale de activitate Brandcom
Importul, depozitarea si distributia dispozitivelor medicale certificate CE conform MDD si MDR

Principalele domenii de activitate in piata medicala
Dispozitivele comercializate de societatea noastra respecta principiul : “Un pacient activ, mobil , integrat rapid in societate si familie”

Dispozitivele medicale comercializate de noi sunt destinate utilizarii lor de catre specialistii medicali pentru:

  • A realiza unui diagnostic procece minim invaziv , sensibil si specific,
  • A administra tratamentul medicamentoase si non-medicamentos in mod efficient si sigur pentru pacient , cu costuri minime pentru unitatea medicala
  • Pentru a realiza preventia raspandirii infectiilor nozocomiale in mediul de spital
  • Pentru a realiza preventia supra-infectiei iatrogene a pacientilor
  • Pentru a realiza inbolnavirea accidentala a personalului medical.
  • Pentru a preveni contaminarea mediului si a realiza un management corespunzator a deseurilor medicale periculoase.
  • Pentru a realiza proceduri terapeutice specifice in conditii de maxima siguranta pentru pacientul aflat in stare critica ,cum ar fi : drenajul toracic si pleaural,
  • Pentru a realiza o monitorizare atenta si precisa parametrilor functiilor vitale pentru pacientii aflati in stare critica
  • Pentru a realiza o recuperare corespunzatoare a pacientului cronic sau aflat in stare convalescenta

InBody

EXPOZANT

InBody este liderul mondial în producția dispozitivelor medicale pentru analiza compoziției corporale. Compania a fost fondată în anul 1996 în Coreea de Sud. Dispozitivele medicale InBody măsoară compoziția corpului unei persoane analizând direct toate segmentele corpului, fără utilizarea datelor empirice și total noninvaziv, prin utilizarea impedanței bioelectrice avansate cu mai multe frecvențe (DSM-BIA) și un sistem de electrozi tactili în opt puncte, având o precizie de 98% validată prin studii comparative cu metodele considerate standarde de aur (DEXA, CT, etc.).

"InBody se dedică inspirării și îndrumării oamenilor să trăiască o viață mai sănătoasă. Mergând înainte, vom continua să ne urmăm motto-ul — „Facem Viața Mai Bună” — în timp ce aderăm cu fermitate la principiile noastre ce ne ghidează: de pasiune, efort și inovație." CEO Dr. Kichul Cha

Visit website

EVER Pharma

EXPOZANT

EVER Pharma este o companie farmaceutică specializată în promovarea de produse destinate terapiei afecțiunilor sistemului nervos central şi terapiei de urgenţă. Sediul central al companiei este în Austria, cu reprezentanţe în 25 de ţări şi piaţă de desfacere în peste 70 de ţări. Cu zeci de ani de experiență și expertiză, EVER realizează produse inovative, de cea mai înaltă calitate.

We are a globally successful pharmaceutical specialist with a clear focus on central nervous system disorders and critical care. At our headquarters in Unterach, Austria, we are always on the search for new therapeutic solutions aimed at improving both the patients’ well-being and quality of life. With our 25 sales offices and partners, we are active in more than 70 countries around the world and we utilize the active exchange with our customers in order to be able to develop innovative and high quality therapeutic solutions for our patients.

Visit website

Top Medical Supplier

EXPOZANT

TMS - Top Medical Supplier este un distribuitor de top pentru dispozitive medicale de calitate superioară în România. De la înființarea noastră în 2010, ne-am creat o reputație solidă pentru excelență și fiabilitate în domeniu.

Misiunea noastră este de a anticipa și de a răspunde nevoilor personalului medical și ale pacienților acestora prin accesul la produse medicale și tehnologii de ultima generație.

Am stabilit relații puternice cu producători recunoscuți la nivel mondial și oferim soluții pentru managementul căilor respiratorii, anestezie generală și regională, terapie intensivă, terapie cu oxigen și aerosoli, chirurgie, cardiologie, medicină de urgență, terapie CPAP/NIV și îngrijirea pacienților.

Visit website

Stada

EXPOZANT

STADA AG este o companie farmaceutică germană, producător de top de produse farmaceutice de înaltă calitate, prezentă la nivel global în peste 120 țări, având peste 20 de fabrici și mai mult de 12.300 de angajați, comercializând branduri consacrate și fiind considerat un partener de încredere.

STADA se situează în TOP 5 producători de medicamente generice la nivel european, fiind printre companiile cu un ritm rapid de creștere.

În 2021, STADA M&D România lansează noi medicamente biosimilare și inovative, inclusiv produse inovative în tratamentul bolii Parkinson: APO-go® (apomorfină) și LECIGON® (levodopa-carbidopa-entacapone) gel intestinal.

Îngrijirea sănătății oamenilor se află în centrul preocupărilor angajaților companiei!

Visit website

MEDIMAX Medical

EXPOZANT

Supermedical

EXPOZANT

Supermedical este companie de tehnologie medicală cu o experiență de 16 ani pe piața din România.

În acesti ani a dezvoltat parteneriate cu companii de renume în industria medical domeniu dintre care putem aminti Visus Health IT, Siemens Healthineers, Barco, Sternmed, Avanos sau Halyard și a colaborat cu majoritatea spitalelor mari din România.

Chiar dacă în prezent mare parte din activitatea sa se desfășoară în zona de imagistică medicală, soluții de digitalizare sau inteligență artificială, ADN-ul Supermedical este în continuare marcat de expertiza dobândită în sfera soluțiilor pentru ICU și OR, domenii în care compania furnizează soluții de top încă de la începuturile sale.

Medical Market

MEDIA