Al XXIV-lea
Simpozion Național de Nutriție Clinică și Metabolism
cu participare internațională

Suportul nutrițional: de la pacientul spitalizat la performanța fizică

Ana Hotels Sport, Poiana Brașov, 7-9 noiembrie 2024
Invitatie

Dragi prieteni,

Avem plăcerea să vă invităm alături de noi la cel de al XXIV-lea Simpozion Național de Nutriție Clinică și Metabolism care se va desfășura ca de obicei la Poiana Brașov la Complexul Ana Hotels, în perioada 7-9 noiembrie 2024.

Ediția din acest an, are ca obiectiv poate mai mult ca niciodată multidisciplinaritatea, având drept temă principală “Suportul nutrițional – de la pacientul spitalizat la performanța fizică”.

În acest context, vă propunem o serie de subiecte de discuție, ce vor acoperi o gamă largă de patologii, cum ar fi: suportul metabolic în terapie intensivă, nutriția în sindromul de intestin scurt, nutriția în gestionarea bolilor cronice, nutriția clinică și obezitatea, nutriția și cancerul, monitorizarea suportului nutrițional și evaluarea compoziției corporale, nutriția și imunitatea, micronutrienți, managementul perioperator al anemiei, nutriția în bolile infecțioase, nutriția și îmbătrânirea sănătoasă, nutriția la pacientul pediatric, aspecte medico-legale și de etică legate de suportul nutrițional.

Ca și la edițiile precedente, vom încerca să aducem în atenția dumneavoastră cel puțin un curs din seria Long Life Learning (LLL) – anul acesta o temă de actualitate: Suportul nutrițional și activitatea fizică.

Evident, alături de noi vor fi speakeri invitați din țară și din străinătate, nume cunoscute în domeniul nutriției clinice internaționale, care ne vor ajuta să realizăm un Simpozion pe măsura așteptărilor științifice ale dumneavoastră, în speranța ca toate aceste noțiuni vă vor fi de un real folos în practica de zi cu zi.

Nu uitați să treceți în agenda dumneavoastră din această toamnă Simpozionul de Nutriție Clinică, 7-9 noiembrie!

Asteptam ca drag sa va revedem la Poiana Brasov!

Prof. Dr. Ioana Grințescu
Președinte ROSPEN

Conf. Dr. Liliana Mirea
Secretar General ROSPEN